skip to Main Content
+40 (0) 754 308 781 office[at]seo.org.ro Logare Utilizatori
Servicii de optimizare SEO și promovare pentru motoarele de căutare.

Cursuri SEO Gratuite, tot ce trebuie să știm despre SEO

Bine ați venit! Sunt atât de fericit că sunteți aici și abia aștept să vă împărtășesc cunoștințele mele despre SEO. Va fi o „călătorie”, destul de lungă dar cu siguranță merită.

Am început să învăț SEO și Web Design, din anul 2004. În acel moment, oamenii obișnuiți nu știau prea multe despre SEO, blogging sau social media. Iar cei dintre noi care vroiau să învețe cu siguranță nu aveau toate informațiile utile despre cele mai bune practici SEO, pe care Google și Bing le ofereau în aceste zile.

La modul general, SEO, era o aglomerare de cuvinte cheie (keywords), un titlu bunicel și dacă se putea, o descriere cât de cât relevantă.

Cursuri SEO Gratuite

Informațiile din mediul online

A trebuit să citesc o mulțime de informații din mediul online și să fac multe teste pentru a afla cum SEO, influențează motoarele de căutare. Nopțile în fața calculatorului le-am petrecut cu coduri HTML și săpături în mediul online pentru informații SEO, dar am acumulat o educație excelentă în acest domeniu. Cursurile gratuite din această secțiune sunt destinate să transmită această educație celor care doresc să învețe.

LinkedIn, curs de Inițiere

LinkedIn, curs de Inițiere

Rețele Sociale, SEO, Cursuri de Inițiere

LinkedIn, curs de Inițiere - știm foarte bine că social media a revoluționat modul în care oamenii se întâlnesc și creează noi rețele. Înainte vreme, în mod normal, trebuia să…

read more
De ce SEO, este vital pentru Website

De ce SEO, este vital pentru Website

SEO, Cursuri de Inițiere

Dacă sunteți ca majoritatea proprietarilor de website-uri, la un moment dat, ați întrebat cu siguranță dacă site-ul Dvs., are într-adevăr nevoie de SEO. Este o întrebare corectă, pentru că fără…

read more
Ce este SEO

Ce este SEO

SEO, Cursuri de Inițiere

Ce este SEO - Search Engine Optimization (SEO), în traducere "optimizare pentru motoarele de căutare". Aceasta este o frază lungă, nu-i așa? Poate părea înfricoșător, dar nu trebuie să fie.…

read more

De-a lungul cursurilor, voi face tot posibilul pentru a vă face să gândiți cum gândesc inginerii Google. În acest fel, voi folosi Google, ca ghid pentru a vă învăța fundamentele SEO. Am ales Google deoarece acest motor de căutare are cea mai mare cotă de piață, deoarece oferă cele mai bune resurse pentru educație și pentru că am învățat SEO bazat pe cele mai bune practici Google.

You're currently offline