+40 (0) 754 308 781 office[at]seo.org.ro
Servicii de optimizare SEO și promovare pentru motoarele de căutare.
Densitatea Cuvintelor Cheie

Cuvintele cheie şi plasarea acestora reprezintă unul dintre aspectele importante în SEO, despre care se scrie cel mai mult pe blogurile de specialitate.

Realitatea este că pentru un SEO modern, există doar două lucruri la care să vă gândiți.

  • Folosesc prea multe cuvinte cheie?
  • Folosesc prea puţine cuvinte cheie?

Regula pentru titlurile postărilor este mai simplă – foloseşte o singură dată sintagma care conţine cuvintele cheie.

Pentru conţinut în sine, e un pic mai complicat! Densitatea cuvintelor cheie reprezintă procentul de cuvinte din conţinutul Dvs., ce formează o sintagmă care conţine cuvintele cheie.

Majoritatea experţilor în domeniul servicii SEO, sunt de acord că cea mai bună densitate a cuvintelor cheie este undeva între 1 şi 2 procente.

Prea multe cuvinte cheie, poate fi SPAM!

Asta înseamnă că într-o postare (articol, pagină, produs), de 600 de cuvinte, undeva între 6 şi 12 cuvinte ar trebui să fie parte dintr-o sintagma care conţine cuvinte cheie.

Mai mult decât atât face conţinutul să pară spam, iar cu mai puţin ar putea fi dificil pentru motoarele de căutare să capete o idee precisă despre conţinut şi ai putea să nu fii clasat pentru anumite sintagme.

În majoritatea cazurilor, simpla scriere într–un mod natural îţi va da tipul de densitate a cuvintelor cheie de care ai nevoie.

Acestea fiind spuse, este o idee bună să verificați, ca să te asiguri că densitatea ta de cuvinte cheie intra în limitele de mai sus.

SEO

Consultant SEO, Tănase Dorel - specializat în servicii SEO și Web Design. Activ în domeniul SEO și Web Design, din anul 2004. Articolele publicate pe website-ul nostru sunt scrise pentru orice nivel SEO. Ele se concentrează pe strategii pe care oricine le poate aplica și care nu vor aduce nici o interdicție din partea motoarelor de căutare.

Website-ul nostru utilizează cookie-uri pentru analiza traficului, pentru a vă aminti preferințele pe website-ul nostru și pentru îmbunătățirea experienței cu utilizatorul.
Accept
Privacy Policy