+40 (0) 754 308 781 office[at]seo.org.ro
Servicii de optimizare SEO și promovare pentru motoarele de căutare.

DESPRE NOI, SEO.ORG.RO

Suntem o companie SEO, din Alba Iulia, cu o experiență de peste 14 ani în acest domeniu. Marketingul online eficient, necesită mai mult decât o simplă față și cuvinte drăguțe pe care le puteți găsi pe orice alt website. Experiența își spune cuvântul în orice domeniu de activitate.

Soluțiile web creative vin în mai multe forme și dimensiuni. Noi excelam în a aduce principiile tradiționale de marketing și fundalul tehnic la posibilitățile infinite ale web-ului. Dar, cel mai important, vrem să proiectăm și să aplicăm serviciile SEO, în care avem experiență, pentru afacerea dvs. și nu pentru portofoliul nostru.

Despre Noi

Consultanță SEO

Vom aloca timp și vom asculta nevoile și obiectivele dvs. și le vom aplica în funcție de bugetul alocat proiectului respectiv. Fiecare website este diferit și necesită atenție individuală. Cu strategiile aplicate de specialiștii noștri în optimizare SEO on-page și off-page, vom fi siguri că site-ul Dvs., conține toate elementele pe care le doriți și de care aveți nevoie pentru un site profitabil.

Scurt Istoric

În anul 2002, am lucrat pentru o companie de Web Design, din Berlin, Germania. Între anii 2004 și 2007, am activat in domeniul SEO, pentru compania respectivă.
În anul 2008, am revenit în România și am creat primul website, personal – computerscom.ro, pe care îl deținem și la ora acuală. După începerea activității în România, am colaborat cu companii din USA, Irlanda, Germania, UK, Malta și Gibraltar. Companii pentru care am dezvoltat diverse servicii de optimizare, promovare și Web Design.