skip to Main Content
+40 (0) 754 308 781 office[at]seo.org.ro Logare Utilizatori
Servicii de optimizare SEO și promovare pentru motoarele de căutare.

Anchor text

Anchor text, textul ancoră

Textul ancoră (Anchor Text), este textul unui hyperlink (link) – adică în acest hyperlink – Optimizare SEO, „Optimizare SEO”, reprezintă textul ancoră al hyperlink-ului respectiv, care duce la pagina către pagina de prezentare Optimizare SEO. De obicei, textul ancoraă este subliniat, dar acest lucru nu este obligatoriu. Dacă poziționați mouse-ul, pe link-ul respectiv, veți vedea că automat apare textul ancoră.

Importanța textului ancoră pentru SEO este semnificativă, deoarece motoarele de căutare acordă o atenție deosebită dacă există cuvinte cheie în textul anchor text. Acest lucru ajută la un ranking mai bun, o creștere a autorității paginii către care se trimite link-ul respectiv. Ar trebui să utilizați un tool online care să testeze textele ancoră ale website-ului Dvs. În cazul în care veți primi sau veți cumpăra un link pe un anumit website, vă sfătuiesc să nu acceptați decât link-uri cu anchor text.

Alt Tag

Alt Tag, atributul Alt

Eticheta Alt, mai corect numită atributul Alt, al etichetei <img />, este o modalitate de a spune motoarelor de căutare despre ce reprezintă o imagine. Întrucât motoarele de căutare nu indexează conținutul imaginilor, dacă nu oferiți o descriere semnificativă a imaginii în atributul Alt al etichetei sale, motoarele de căutare nu vor indexa nici o informație despre imagine, cu excepția numelui său.

Bunele practici din domeniul SEO, necesită să completați eticheta Alt, cu o descriere semnificativă fără a recurge la exces de cuvintele cheie. Putem spune că atributul Alt al etichetei „img”, face parte din optimizarea imaginilor, dacă ne referim la serviciile de optimizare on-page.

You're currently offline