skip to Main Content
+40 (0) 754 308 781 office[at]seo.org.ro Logare Utilizatori
Servicii de optimizare SEO și promovare pentru motoarele de căutare.
Redirectare Nume De Domeniu
Link-uri Utile Articole Optimizare

Pentru că chiar astăzi am redirectat un nume de domeniu fără prea mare importanță, către un nume de domeniu nou, am decis să scriu cititorilor seo.org.ro, modul în care am rezolvat această problemă. Când migrați un site dintr-un domeniu într-altul, este foarte important să nu renunțați la toate legăturile pe care le-ați construit în vechiul domeniu.

Redirecționarea corectă a tuturor paginilor de pe vechiul domeniu la aceeași locație din noul domeniu va asigura că vizitatorii domeniului vechi vor ajunge în locul potrivit. Un eșec de redirecționare va duce la pierderea vizitatorilor, precum și la clasarea în motoarele de căutare.

Presupunem că serverul Dvs., utilizează „Apache”, în prezentarea acestui articol. Dacă nu ați făcut nici o modificare în structura generală a site-ului Dvs., dar ați mutat site-ul în starea sa actuală, puteți adăuga următoarele linii în fișierul .htaccess aflat la rădăcina vechiului Dvs. domeniu:  RewriteEngine On
  RewriteCond %{HTTP_HOST} ^creare-site-seo.ro$ [OR]
  RewriteCond %{HTTP_HOST} ^seosrl.ro$
  RewriteRule (.*)$ https://seosrl.ro/$1 [R=301,L]

Dacă ați modificat structura site-ului dvs., puteți utiliza liniile de mai sus pe vechiul Dvs. domeniu, dar va trebui să creați redirecționări în fișierul .htaccess din noul domeniu pentru a face față modificărilor specifice site-ului.

Pentru a redirecționa o singură pagină la o nouă locație din același domeniu, utilizați următoarea sintaxă:

    Redirec 301 /url-vechi/ https://url-nou.ro/pagina/

Este posibil să creați reguli care vor redirecționa adresele URL care urmează unui anumit model într-o locație nouă. Deoarece aceste reguli implică expresii regulate complexe, nu le acoperim aici. Un profesionist SEO vă poate ajuta să creați aceste reguli mai complexe și specifice situației.

Asigurați-vă că utilizați o redirecționare 301 pentru conținutul mutat. Orice alt tip de redirecționare nu vă va păstra clasamentul în motoarele de căutare.

IMPORTANT! Pentru redirecționarea unui nume de domeniu către un nume nou, va trebui să accesați Webmaster Tools și să specificați noua adresă a site-ului.

SEO

Consultant SEO, Tănase Dorel - specializat în servicii SEO și Web Design. Activ în domeniul SEO și Web Design, din anul 2004. Articolele publicate pe website-ul nostru sunt scrise pentru orice nivel SEO. Ele se concentrează pe strategii pe care oricine le poate aplica și care nu vor aduce nici o interdicție din partea motoarelor de căutare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You're currently offline