skip to Main Content
+40 (0) 754 308 781 office[at]seo.org.ro Logare Utilizatori
Servicii de optimizare SEO și promovare pentru motoarele de căutare.

SEO WordPress

SEO WordPress – clienții noștri ne întrebă de multe ori dacă platforma WordPress, este bună pentru SEO. Raspunsul este da, cu siguranță DA! O dată cunoscută în primul rând ca o platformă de blogging, platforma WordPress, și-a construit o reputație foarte bună pentru că oferă o fundație SEO solidă.

Nu este o coincidență faptul că website-urile dezvoltate pe platformă WordPress, tind să se poziționeze bine în rezultatele organice Google. Succesul său poate fi atribuit în primul rând caracteristicilor încorporate care ușurează personalizarea unui website de succes.

pentru seo

SEO WordPress, de ce această platformă?

seo wordpress

SEO WordPress, posibilități de optimizare pentru creșterea traficului organic și îmbunătățirea ranking-ului.

WordPress, anunță automat motorul de căutare Google, de fiecare dată când actualizați website-ul Dvs., avantajând articolele recente să avanseze în rezultatele organice Google. De asemenea, SEO WordPress, este avantajos și pentru o varietate de alte motive.

Dacă serviciile SEO WordPress, sunt aplicate așa cum trebuie, veți vedea o creștere a rentabilității investiției în cel mai scurt timp. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru lansarea campaniei Dvs. SEO WordPress, pentru a îmbunătăți clasamentul website-ului Dvs., ne puteți contacta cu toată încrederea.

Personalizarea datelor Meta este ușoară

Platforma WordPress, oferă nu numai șabloane de website-uri standard cu cod curat, vă permite de asemenea să personalizați cu ușurință fiecare pagină pentru SEO. Indiferent dacă construiți o pagină de destinație sau o postare de pe blog, puteți crea etichete de titlu unice, meta descrieri și adrese URL, optimizate pentru cuvintele cheie pe care le caută potențialii clienți.

De asemenea, puteți include fragmente personalizate sau puteți adăuga pluginuri, în funcție de tipul de site pe care încercați să îl construiți.

Atunci când crawlerele Google, sau un alt motor de căutare dezvoltă clasamente, este nevoie de o încărcare bună în browser – care nu poate fi decât benefică pentru utilizatorii WordPress, cu posibilitățile oferite de această platformă. Paginile Web, dezvoltate pe WordPress, tind să aibă timpi de încărcare rapizi, care pot fi făcuți și mai rapizi cu ajutorul plugin-urilor, cum ar fi pluginul WP Super Cache, creat pentru a optimiza viteza site-ului.

Cu toate acestea, este important să știți că timpul de încărcare poate varia în funcție de șablonul pe care îl utilizați pentru paginile Dvs., adică tema utilizată. Aici avem o experientă destul de mare pentru ca avem instalate și testate sute de teme.

Cum îmbunătățim funcționalitatea website-ului?

Puteți personaliza mai mult website-ul Dvs., WordPress, utilizând plugin-uri bune, pentru a îmbunătăți funcționalitatea generală a website-ului dvs. Există câteva plug-in-uri dezvoltate special pentru a îmbunătăți SEO WordPress și aici facem referire la Yoast. Acest plugin este deosebit de popular, deoarece adaugă opțiuni pentru fiecare pagină, articole, tag, categorie, etc. Aceste opțiuni ajută la optimizare, marcând conținutul dvs. pentru componente cheie, cum ar fi etichetele de titlu, meta descrierile și etichetele H1 sau H2.

WordPress, este o platformă complicată?

Cu siguranță nu! WordPress se adresează celor cu puțină experiență în Web Design. Dacă dezvoltați un website de prezentare fără prea multe pretenții, nu aveți nevoie de un dezvoltator calificat pentru a încărca conținut pe platforma WordPress.

Acest lucru este valabil și în cazul altor sisteme de gestionare a conținutului (CMS), cum ar fi Joomla sau Drupal, pe care puteți construi un site mult mai rapid. Acest lucru înseamnă de asemenea, că puteți lansa o campanie SEO WordPress, mult mai rapid și cu costuri mai mici pentru afacerea Dvs., din mediul online.

wordpress este o platforma complicata

SEO WordPress, ușor de personalizat

Platforma WordPress, nu numai că este ușor de personalizat, dar are, de asemenea, un cadru simplu și o structură de legătură care este distribuită între numeroase alte site-uri web. Deoarece motoarele de căutare sunt familiarizate cu aceste tipuri de website-uri, este foarte ușor pentru crawlerele Google, să vă găsească paginile web, să le indexeze și să le clasifice.

Câteva proiecte dezvoltate pe platformă WordPress:

Imobiliare Alba

Imobiliare Alba

Imobiliare Alba, este un portal creat special pentru agenții imobiliare. Portalul oferă multiple posibilități de…

Detalii proiect...
Exemplu Magazin Online

Exemplu Magazin Online

Exemplu Magazin Online - la ora actuală, magazinele online apar aproape zilnic în Internet. Un…

Detalii proiect...
Magazin Online SmallPrix

Magazin Online SmallPrix

Website-ul este dezvoltat pe platformă WordPress, cu noile tehnici de optimizare pentru motoarele de căutare.…

Detalii proiect...
Link Building

Link Building

De ce să construim legături (link-uri)? Algoritmii Google sunt complecși și mereu în evoluție, dar…

Detalii proiect...
Informatii Web Design

Informații Web design

Web design, un domeniu de activitate foarte căutat în mediul online. Pe portalul nostru veți…

Detalii proiect...
Cazare Romania

Cazare România

Statisticile din mediul online spun că mai mult de 100 de milioane de călători și…

Detalii proiect...

Optimizați platforma WordPress

Pentru că am identificat diferitele caracteristici bune ale platformei WordPress, care o fac prietenoasă din punct de vedere SEO, este timpul să începeți să vă optimizați website-ul WordPress. Primul lucru pe care ar trebui să îl faceți este să vă asigurați că fiecare pagină are o etichetă titulară unică și o descriere meta.

De asemenea, puteți instala plug-in-uri care vă pot ajuta să faceți un proces de optimizare SEO WordPress, pentru a vă asigura că nu lipsesc componentele cheie. În același timp, este important să oferiți crawlerelor acces la sitemap-uri XML, deoarece acestea vor ajuta paginile create de dvs. să apară mai rapid în indexul de căutare.

Asigurați-vă că adăugați site-ul dvs. pe Google Analytics, astfel încât să puteți urmări vizitele organice și potențialii clienți. Puteți utiliza aceste informații pentru a vă îmbunătăți raportul de vizite și puteți chiar să obțineți idei de conținut din Google Analytics. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru optimizarea website-ului dvs. WordPress, noi vă putem ajuta să creați website-uri personalizate WordPress. În acest mod, vă veți maximiza posibilitățile de promovare online și creșterea numărului de clienți.

optimizati platforma wordpress

You're currently offline