Sari la conținut

Website-ul a fost dezvoltat de compania SEO Services Plus, din Alba Iulia. Compania noastră deține un număr de 110 website-uri din diverse domenii de activitate. Cu ajutorul acestor website-uri, aplicăm servicii de optimizare SEO și Link Building companiilor din România.

  • Dezvoltator: SEO Services Plus
  • CUI: 40785360
  • Reg. Com.: J01/690/2019
  • Email: office[at]seo.org.ro
  • Tel.: 0358 100 900
  • Mobil: 0754 308 781
  • Skype: onseouk

Cine răspunde pentru conținut

Conținutul website-urilor noastre a fost creat în general de Domnul Tănase Dorel. Nu putem garanta acuratețea, completitudinea și actualitatea conținutului mai ales că nu suntem profesori de limba română. În calitate de furnizor pentru servicii SEO, suntem responsabili pentru conținutul acestor pagini.

De asemenea, nu suntem obligați să monitorizăm informațiile transmise sau stocate sau să investigăm circumstanțele care indică o activitate ilegală. Responsabilitatea pentru eliminarea sau blocarea utilizării informațiilor conform prevederilor legale generale nu este afectată. O răspundere este posibilă numai de la data cunoașterii unei anumite încălcări sau nereguli

Răspunderea pentru link-uri

Website-ul nostru conține link-uri către diverse website-uri externe asupra cărora nu există control total. Majoritatea sunt website-urile companiei noastre dar mai sunt cazuri în care trimitem link-uri către diverși clienți.

Furnizorul sau operatorul respectiv este responsabil pentru conținutul website-urilor conectate. Website-urile către care se trimit link-uri, au fost verificate în momentul conectării pentru posibile încălcări, iar conținutul ilegal nu era prezent la momentul stabilirii linkului pe website-ul nostru.

Drepturile de autor

Conținutul și imaginile de pe seo.org.ro sunt supuse dreptului de autor. Reproducerea, adaptarea, distribuția sau orice fel de exploatare în afara limitelor dreptului de autor necesită acordul scris al autorului respectiv. Descărcările și copiile acestor pagini sunt permise numai pentru uz privat, nu comercial.

În măsura în care conținutul de pe acest site este creat de operator, drepturile de autor ale terților sunt respectate (în special conținutul terților este identificat ca atare). Vă rugăm să ne anunțați în cazul în care aflați despre orice încălcare a drepturilor de autor și vom elimina conținutul imediat după notificarea oricăror încălcări.

Administrator

Dorel Tănase
Înapoi sus
Căutare