skip to Main Content
+40 (0) 754 308 781 office[at]seo.org.ro Logare Utilizatori
Servicii de optimizare SEO și promovare pentru motoarele de căutare.

Audit SEO, analiză și statistici

Serviciul nostru de audit SEO, are ca scop principal creșterea traficului organic și autoritatea website-ului Dvs. Compania noastră aplică cele mai noi strategii de optimizare SEO și Marketing Online.

Auditul SEO este o soluție ieftină, dar eficientă și în același timp benefică, care va pune website-ul dvs. în direcția cea bună. Vă vom spune ce este greșit și cum să remediați eventualele erori. Dacă nu aveți cunoștințe SEO, sau cunoștințe minimale de programare PHP, noi vă putem ajuta.

Audit SEO

Audit SEO, analiza concurenței

Anul 2019, vine cu schimbări majore în strategiile de promovare aplicate de compania noastră, pentru motoarele de căutare. Analizând anul precedent, 2018, am constatat că serviciile SEO naturale, au mult mai multă stabilitate la menținerea poziției în rezultatele organice. Ca soluție de start, am ales să oferim clienților noștri posibilitatea de a cere un audit SEO, pentru website-ul lor.

Serviciul de audit SEO, se creează manual. Toate serviciile sunt finalizate de persoane cu experiență în acest domeniu. Iată care sunt avantajele în urma unui audit SEO:

 • Creșteți traficul în mai puțin de 60 de zile
 • Creșteți vizibilitatea în Google și alte motoare de căutare
 • Îmbunătățiți experiența cu utilizatorul și creșteți conversiile
 • Maximizați SEO pe fiecare pagină în parte
 • Obțineți recomandări specifice pentru construirea de link-uri
 • Înțelegeți modul în care se poate îmbunătăți calitatea conținutului dvs.
 • Recuperați sau evitați penalizările Google
 • Plan de acțiune personalizat – Unic pentru site-ul dvs.
 • Obțineți clasamente mai bune decât concurenții dvs.
 • Servicii SEO de implementare (opțional)
 • Aflați cum să vă optimizați SEO, website-ul Dvs.
 • Investiție cu costuri reduse și randamente ridicate
Audit SEO Tehnic

Ce servicii aplicăm, ce este inclus în pachet!

Audit SEO tehnic: Problemele SEO tehnice pot afecta în mod negativ clasamentul dvs., în rezultatele organice. Vom examina infrastructura tehnică SEO și vom face recomandări specifice cu privire la modul de rezolvare a oricăror probleme.
Auditul SEO pe pagina: Vom examina structura SEO pe pagini (inclusiv pagina de start), pentru a vă asigura că dați „semnalele” corecte algoritmilor Google.
Audit SEO pentru conținut: Este conținutul Dvs., relevant și optimizat SEO? Poate fi înțeles de motoarele de căutare și în același timp, satisface intenția utilizatorului? Utilizatorii sunt mulțumiți de conținutul Dvs.? Auditul nostru de conținut SEO vă va oferi toate răspunsurile într-o limbă pe care o puteți înțelege.
Audit SEO off-page: Vom examina backlink-urile, vom identifica legăturile toxice care ar putea afecta clasamentul Dvs., în Google și vom face recomandări specifice cu privire la modul de îmbunătățire a profilului Dvs., de link-uri.

Formular de compandă

Câteva detalii despre proiectul Dvs.

You're currently offline